contact

Vestiging Sneek

Worp Tjaardastraat 342
8602 XP Sneek
Telefoon: 0515 - 412870
LRK: 170370471
Contact

Vestiging Groningen

Adres: Boogschutter 88
9602 MG HOOGEZAND
Telefoon: 06-51848266
LRK: 106778857
contact

Vestiging Drenthe

Adres: Van Echtenstraat 96
7902 ER HOOGEVEEN
Telefoon: 06-47009585
LRK: 195998261
contact

Vraag & Aanbod

 Gastouders gezocht voor de regio Drenthe! Gastouders gevraagd in provincie Drenthe. Indien u interesse heeft of meer informatie wilt, kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bent u op zoek naar gastouderopvang, dan vindt u op deze site informatie over een aantal gastouders, die beschikbaar zijn voor opvang. Een aantal gastouders maken op deze site met een verhaaltje en/of foto bekend dat ze beschikbaar zijn voor opvang. Niet alle gastouders maken gebruik van deze mogelijkheid, maar zijn wel beschikbaar voor opvang. Mocht u belangstelling hebben voor 1 van deze gastouders of voor 1 van de gastouders onderaan deze pagina, dan kunt u contact opnemen!

 

Nieuw-Roden 

Slapend geld verdienen? Dat kan in Nieuw-Roden. We hebben een aanvraag voor een gastouder die 's nachts op kan passen bij de vraagouder thuis. Heb je interesse, mail of bel ons dan.

 

Assen en omstreken 

Verschillende gastouders in Assen zijn nog beschikbaar. Zij komen graag bij de ouders thuis oppassen. Heb je interesse of vragen, neem dan contact op met thuis-in-opvang.nl Drenthe.

 

Smilde 

We hebben ook een spontane en gezellige gatouder in Smilde. Zij is zeer flexibel en heeft een enorme tuin, waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. De dagen en tijden gaan in overleg.

 

Almelo 

In Almelo hebben we twee leuke en zeer ervaren gastouders beschikbaar, die graag bij de mensen thuis oppassen. Wil je graag kennismaken met één van deze twee gastouders, neem dan contact op met ons.

 

 

Hoogeveen

In Hoogeveen hebben we op dit moment meerdere leuke gastouders die opvang willen bieden. Dus mocht je op zoek zijn, schroom dan niet ons te contacten.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Registratiesysteem

login

Certificaat samen werken 2017

Gastouder gezocht?

Bent u op zoek naar een gastouder bij u in de buurt?

Of misschien voor aan huis?
Kijk dan nu op onze gastoudermarktplaats!

gastoudergezocht

Aan de hand van de zoekoptie kunt u gemakkelijk zien of er bij u in de buurt een beschikbare gastouder is.

sbb

brancheorganisatie

 

ggd