contact

Vestiging Sneek

Worp Tjaardastraat 342
8602 XP Sneek
Telefoon: 0515 - 412870
LRK: 170370471
Contact

Vestiging Groningen

Adres: Boogschutter 88
9602 MG HOOGEZAND
Telefoon: 06-51848266
LRK: 106778857
contact

Vestiging Drenthe

Adres: Van Echtenstraat 96
7902 ER HOOGEVEEN
Telefoon: 06-47009585
LRK: 195998261

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kinderopvangtoeslag


Welkom bij de hoofdvestiging van thuis-in-opvang.nl

 

Vestigingsadres:

 

Worp Tjaardastraat 342,

8602 XP Sneek

0515-412870

Email:         Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Email 2:      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kantoortijden

 

Maandag     08:45 tot 12:30 en 13:00 tot 16:15

Dinsdag      08:45 tot 12:30 en 13:00 tot 16:15

Woensdag  08:45 tot 12:30 en 13:00 tot 16:15

Donderdag 08:45 tot 12:30 en 13:00 tot 16:15

Vrijdag       08:45 tot 12:30 en 13:00 tot 16:15

Zaterdag en Zondag gesloten

Link naar onze registratie in het LRK:  Registratie Landelijk Register Kinderopvang.nl

 

Feest- / Sluitingsdagen 2019

  • Goede vrijdag - 19 april 2019
  • 2e paasdag - 22 april 2019
  • Hemelvaartsdag - 30 & 31 mei 2019
  • 2e Pinksterdag - 10 juni 2019
  • Zomervakantie - 29 juli t/m 16 augustus 2019
  • Kerstvakantie - 23 december 2019 t/m 2 januari 2020

 

 

--------------------------------------------

Leo & Tineke Luimstra

 Leo & Tineke

 

Leooprichter en nu mede-eigenaar

 

49 Jaar en vader van Lennard, Joanne, Valérie en Kevin en getrouwd met Tineke.
Leo is het bedrijf gestart in 2005 uit onvrede hoe de zaken geregeld werden voor zowel gast- als vraagouders. Hij vond dat dit beter kon en moest. Inmiddels met onverminderd enthousiasme nog altijd op zoek naar innovatieve (goedkopere) oplossingen voor onze gast- en vraagouders.

 


Tinekemede-eigenaresse

 

Tineke was de reden dat Leo is gestart met thuis-in-opvang.nl. Voor haar - zij heeft ruim 12 jaar gastouder als beroep uitgeoefend - was het niet goed geregeld. Te weinig verdienste èn slechte administratie die werd gevoerd door haar toenmalig gastouderbureau. Nu is zij manusje van alles op ons kantoor en de drijvende kracht achter ons bedrijf. Vaak neemt zij de telefoon op en zij doet dit met veel enthousiasme, dat zult u wel merken!

 

 ________________________________ 

 


Anna

Anna


telefoniste/administratief medewerkster

Anna werkt sinds 2010 bij ons bedrijf en bij de klanten zeer bekend. Niet alleen doordat zij een van de eerste aanspreekpunten is maar ook vanwege haar telefonische evaluaties met zowel gast- en vraagouders. Zij heeft uitstekende kennis van de verwerking van de klantgegevens. Zij is bij ons zo goed bevallen na haar stage en BBL periode, dat wij haar een contract hebben aangeboden.

 

Cathrien

Cathrien 2


Bemiddelingsmedewerkster

Mijn naam is Cathrien Bijlsma, moeder van Lucas en Julia en getrouwd met Johan. Wij wonen in Harlingen, samen met onze 6 konijnen… (hobby). De afgelopen zeven jaar ben ik gastouder geweest, een geweldige tijd! Daarvoor was ik werkzaam bij een bank. Dat zijn natuurlijk twee hele verschillende dingen. Toch denk ik dat ik beide ervaringen goed kan gebruiken als bemiddelingsmedewerker bij thuis-in-opvang.nl.

Chantal

Chantal


telefoniste/administratief medewerkster

Chantal is ook als stagiaire bij ons begonnen en werkt vanaf 1 september 2014 bij ons. Zij verricht binnen het bedrijf administratieve taken en houd het DBS systeem up to date, ook verricht zij een aantal boekhoudkundige werkzaamheden binnen het bedrijf. Het kan dus ook zomaar zijn dat u haar aan de telefoon krijgt.

 

 


Leonie
 
Leonie

franchiseneemster in Drenthe

Leonie en Niels zijn gestart als vraagouder - als ouders van Des, Sim en Mink – van thuis-in-opvang.nl Groningen en raakten in gesprek met Linda (Franchiser vestiging Groningen) over haar bedrijf. Uiteindelijk waren ze zeer geïnteresseerd om ook een franchise vestiging te starten en zij zijn na gesprekken met Leo en Tineke officieel gestart op 1 december 2013. Wij wensen hun natuurlijk veel succes toe met de uitbouw van hun gastouderbureau!


Linda

lindaG


franchiseneemster in Groningen

Linda is franchiser – samen met haar man Kingsley - van thuis-in-opvang.nl in de provincie Groningen. Zij waren eerst vraagouder bij ons en later was Linda ook gastouder. Zij vroegen ons om onder onze vlag een gastouderbureau te runnen. Dit gaat zo goed dat er vorig jaar een gastoudergroei is gerealiseerd van ruim 100%! Zij zijn dus ook met veel plezier ondernemers en hebben een mooi kantoor aan huis. Linda en Kingsley zijn trotse ouders van 2 kinderen: Shawn en Ryan.


Martine

Martine Nieuwold

Bemiddelingsmedewerkster in Groningen

Mijn naam is Martine Nieuwold. Inmiddels ben ik 20 jaar werkzaam in de kinderopvang. De laatste 5 jaar ben ik werkzaam geweest als leidinggevende op een kinderdagverblijf en BSO. In dit vak ligt echt mijn passie. Ik vind het prachtig om ouders en gastouders te coachen, adviseren en ook te enthousiasmeren. Als bemiddelingsmedewerker komt dit goed van pas!

Graag zie ik jullie binnenkort voor een intake of een evaluatie bij ons gastouderbureau Thuis-in-opvang.nl Groningen.

 

Pytrik

Pytrik Bemiddelingsmedewerkster

Ik ben Pytrik, ik woon in Reduzum samen met mijn man en kinderen Jelle en Douwe. Ik heb ruime ervaring in het werken in de kinderopvang. Ik heb jaren op een kinderdagverblijf en BSO (buitenschoolse opvang) gewerkt. Deze ervaring kan ik goed gebruiken in mijn werk. De afgelopen vijf jaar heb ik gewerkt als bemiddelingsmedewerkster bij een kinderopvangorganisatie. Per november 2014 mocht ik bij thuis-in-opvang.nl beginnen. Ik doe dit werk met veel plezier en hoop natuurlijk op een leuke samenwerking en ontmoeting met vele gast- en vraagouders.

 

Raimond
img 7236 small

Webdeveloper / systeembeheerder / administratief medewerker
Raimond is vader van 2 kinderen, Stella en Kyaro en getrouwd met Lucia. Sinds 2009 is hij met volle tevredenheid bij ons aan het werk. Als je wat wilt weten over ons online systeem of facturen moet je bij hem zijn, hij weet hier alles van. Niet alleen is hij er goed in, hij kan er ook met veel enthousiasme over vertellen en anderen dit uitleggen.

 

Tjeppie

 Tjeppie 2

 

Bemiddelingmedewerkster

Mijn naam is Tjeppie en ik woon met mijn gezin in Heeg. Ik ben een trotse moeder van twee kinderen, Janna en René.

Alweer twintig jaar ben ik werkzaam in de kinderopvang. De laatste 9 jaar was ik mede- eigenaresse van de kinderopvang in Heeg. Het is wel duidelijk waar mijn passie ligt en ben blij dat ik dit vanaf april 2017 mag voort zetten bij thuis-in-opvang.nl. Ik zie er naar uit om binnenkort kennis te gaan maken met de gast- en vraag ouders van thuis-in-opvang.nl

Registratiesysteem

login

Certificaat samen werken 2017

Gastouder gezocht?

Bent u op zoek naar een gastouder bij u in de buurt?

Of misschien voor aan huis?
Kijk dan nu op onze gastoudermarktplaats!

gastoudergezocht

Aan de hand van de zoekoptie kunt u gemakkelijk zien of er bij u in de buurt een beschikbare gastouder is.

sbb

brancheorganisatie

 

ggd