De Gastoudercentrale

De Gastoudercentrale


 De Gastoudercentrale is een onafhankelijke service-organisatie voor gastouders en gastouderbureaus.

De Gastoudercentrale

De Gastoudercentrale zorgt voor een full-service programma voor gastouders en gastouderbureaus waarbij  de Gastoudercentrale de bureau-administratie, de gastouderadministratie, de kassiersfunctie, de verzekeringen, het belastingadvies en de marketing en verkoop ondersteunt. 

Bij de Gastoudercentrale werken zelfstandige gastouderbureaus samen om maximale kwaliteit en service te bieden. Voor de vraagouder is het namelijk een hele geruststelling dat haar kind liefdevol opgevangen wordt bij een gastouder in een veilige en gezonde omgeving. Het is heel belangrijk dat het gastouderbureau alle wettelijke regels naleeft zodat de vraagouder zeker is van de kinderopvangtoeslag. De gastouderbureaus van de Gastoudercentrale nemen al deze zorgen weg zodat u kinderen met een gerust hart in opvang kunt geven bij de gastouder.

Maximale zekerheid

Om u maximale zekerheid te geven, doen onze gastouderbureaus heel veel voor de vraagouder en de gastouder. Daarbij krijgen de vraagouder en gastouder directe ondersteuning van het gastouderbureau op het gebied van opleiding, bemiddeling, veiligheid en gezondheid, administratie, advies over de oppassubsidie en bij de opvoeding. 

Zoekt u een gastouder? Dan bent u meer dan welkom bij thuis-in-opvang.nl

Eénvoudig zoeken

Bij de Gastoudercentrale kunt u snel en gemakkelijk een geschikte oppas voor uw kinderen vinden bij u in de buurt. Als u een postcode of woonplaats invult kunt u direct zien welke gastouders en gastouderbureaus er allemaal beschikbaar zijn. U ziet alle gegevens van de gastouders, behalve de contactgegevens. Contact opnemen met gastouders kan door contact op te nemen met het gastouderbureau dat bij de gastouder vermeld staat. Het gastouderbureau neemt contact met u op voor een intake- en kennismakingsgesprek. 

Het gastouderbureau zorgt voor dé match tussen gastouder, ouder en kind. Is er een klik? Dan kan de opvang starten. Het gastouderbureau blijft na de bemiddeling persoonlijk betrokken bij de opvang. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met een van onze gastouderbureaus wanneer u al een gastouder heeft. Het gastouderbureau gaat in gesprek met de gastouder en inventariseert of aan alle wettelijke eisen voldaan wordt. Daar waar er nog hiaten zijn, worden ze samen met het gastouderbureau ingevuld zodat u maximale zekerheid heeft over de opvang.

U kunt direct een gastouder of gastouderbureau bij u in de buurt zoeken.


Jitse met ballon

Hoofdvestiging

maandag t/m vrijdag
telefonisch van
9:00-12:00 en 13:00-16:00
Zat- en zondag gesloten

Vestiging Sneek

Worp Tjaardastraat 342
8602 XP SNEEK
Telefoon: 0515-412870

LRK: 170370471

contact button sneek

Vestiging Groningen


Boogschutter 88
9602 MG HOOGEZAND
Telefoon: 0598-433893
Mobiel: 06-51848266

LRK: 106778857

contact button groningen

Vestiging Drenthe


Alteveer 76a
7907 GA Hoogeveen
Telefoon: 06-47009585
 
LRK: 195998261

contact button drenthe