Gastouder met plek

Gastouders met plek


 

Naam: Hennie

Info:

Mijn naam is Hennie en ik ben 44 jaar.

Ik ben 15 jaar getrouwd met Rene en samen met onze 3 kinderen Marit, (14) Esmee, (12) en Timo  (10) wonen wij aan de rand van het dorp Zuidwolde.

Na 12 jaar werkzaam geweest te zijn als kraamverzorgende en anderhalf als pedagogisch medewerker bij een crèche ben ik 10 jaar geleden begonnen als gastouder. Dit omdat ik meer thuis wilde zijn bij de kinderen maar gelijktijdig wel wilde blijven werken met kinderen.

Voor mij staat voorop dat de gastkindjes met plezier naar mij toe komen. Samen lekker knuffelen, spelen, knutselen, puzzelen, zingen en vooral lekker veel buiten spelen in de tuin of de speeltuin in onze buurt.

Mijn voorkeur gaat uit naar opvang van 0 tot 4 jaar, en mijn werkdagen zijn op t moment van maandag tm donderdag. Je kunt altijd eens komen kijken om de sfeer te proeven

Hennie van t Zand foto
 Plaats: Zuidwolde (DR)
 Beschikbaar: Maandag tot en met donderdag
 Link: https://degastoudercentrale.nl/gastouder-zoeken/?gastouder=6615

 


 

Naam: Iolanda

Info: 

 

Er is weer plek bij Gastouderopvang Dragonfly! 

Hallo! Ik ben Iolanda, 41 jaar, getrouwd en heb 2 kinderen van 4 en 7 jaar. Ik werk al een aantal jaren als gastouder en dat bevalt goed. Sinds juli 2019 heb ik een eigen werkplek in de garage die we hebben omgebouwd tot een woonkamer met slaapkamers en een toilet. Ik heb ervoor gekozen om het huiselijk in te richten omdat ik hou van een huiselijke sfeer. Dit werkt prettig bij de opvang van kinderen.

Mijn manier van werken is door het kind kind te laten zijn. En daar op in te spelen. Dus lekker vrij laten spelen, wat goed is voor de fantasie en creativiteit. Natuurlijk heb ik ook een vaste structuur, regels en grenzen. Er worden vaak spelletjes gespeeld, geknutseld, tekenen, dansen en noem maar op. Ik ga vaak met de kinderen naar buiten. Er zijn verschillende speeltuinen in de buurt. Er is ruimte voor de deur om te crossen op de loopauto’s en momenteel zijn we bezig om een aparte speelruimte te maken in de achtertuin voor de kinderen. De kinderen komen met veel plezier!

Ik heb plek op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. De woensdag in overleg. (Maandag en vrijdag tot aan de zomervakantie ook in overleg.) Op maandag is er tot oktober ’20 geen plek voor een baby vanwege het aantal baby’s dat ik mag op een dag.

Wilt u kennismaken of gewoon een kijkje komen nemen dan hoor ik het graag!

 profielfoto iolanda
 Plaats:   Hoogeveen
 Beschikbaar:  dinsdag, donderdag en vrijdag
 Link:  https://degastoudercentrale.nl/gastouder-zoeken/?gastouder=5667

 


 

Naam: Patricia

Info:


"Ik ben Patricia, ik woon met mijn man, zoon en dochter in het centrum van Meppel. Ik heb voor de deur het een hele grote omheinde speeltuin. Na diverse banen ben ik sinds de laatste 10 jaar in de zorg terecht gekomen en waarvan ik nu de laatste 6 jaar mijn eigen gastouderopvang run. Ik ben een rustig persoontje, die graag buiten is, spelletjes speelt met de kinderen maar ook graag knutselt en frutsels met de kinderen, uiteraard als ze dit zelf ook willen. Niets moét, veel mág!  Op dit moment nog plek voor kinderen van 1-6 jaar op woensdag en vrijdag maar omdat de samenstelling heel erg snel kan wisselen, loont het de moeite om altijd te informeren, er valt soms namelijk nog wel eens iets te schuiven. Ben je enthousiast geworden neem dan contact op met het gastouderbureau.”

 Profielfoto Patricia Lukje
 Plaats:  Meppel
 Beschikbaar:  Woensdag en vrijdag  (van 1 tot 6 jaar)
 Link: https://degastoudercentrale.nl/gastouder-zoeken/?gastouder=9014

 


 

Naam: Willemieke

Info:

 

Pukkiezzz vind het belangrijk dat Pukkiezzz kindjes blij zijn om bij Pukkiezzz te komen. Wij hebben een aparte ruimte waar Pukkiezzz kindjes kunnen spelen(vanaf 1 juli in gebruik). Ook heeft Pukkiezzz een grote tuin, waar de Pukkiezzz kindjes fijn kunnen spelen.

Pukkiezzz werken met thema's. Waar Pukkiezzz een aantal weken over werken er word gekeken wat bij de leeftijd/behoefte van Pukkiezzz kindje past. Pukkiezzz vind het belangrijk dat we open en netjes met elkaar omgaan, elk Pukkiezzz kindje is uniek,Groftaal gebruik niet toegestaan. Pukkiezzz word begeleid door Willemieke. In bezit van Saw, verzorgende-ig diploma.

Ik ben heel enthousiast in mijn werk! Ik vind het belangrijk dat ieder kind zich welkom voelt en zich kan ontwikkelen bij Pukkiezzz.

Zijn er vragen neem gerust contact op met Thuis in opvang.

 gastouderopvang Pukkiezzz
 Plaats: Noordscheschut
 Beschikbaar: Dinsdag en donderdag 1 plekje vrij
 Link:  https://degastoudercentrale.nl/gastouder-zoeken/?gastouder=9319

 

Naam: Ingrid

Info:

 

Goedemiddag lieve mensen.

Gastouderopvang KidscoachIng heeft nog  plek vrij voor een kindje tussen de 0 en 4 jaar oud.

Dus.....zoekt u voor uw kind(eren) nog een thuis van huis?

Ik ben opgenomen in het LRK dus kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen waardoor het u niet veel kost.

Neem dus zo spoedig mogelijk contact op.

 Kids coaching GO Ingrid Jager
 Plaats:  Hoogeveen
 Beschikbaar:  Maandag, Woensdag en Vrijdag
 Link:  https://degastoudercentrale.nl/gastouder-zoeken/?gastouder=8740

 


Naam:

Info:

 
 
 Plaats:  
 Beschikbaar:  
 Link:  
Jitse met ballon

Hoofdvestiging

maandag t/m vrijdag
telefonisch van
8:45-12:15 en 13:00-16:00
Zat- en zondag gesloten

Vestiging Sneek

Worp Tjaardastraat 342
8602 XP SNEEK
Telefoon: 0515-412870

LRK: 170370471

contact button sneek

Vestiging Groningen


Boogschutter 88
9602 MG HOOGEZAND
Telefoon: 0598-433893
Mobiel: 06-51848266

LRK: 106778857

contact button groningen

Vestiging Drenthe


Alteveer 76a
7907 GA Hoogeveen
Telefoon: 06-47009585
 
LRK: 195998261

contact button drenthe