Overstappen

Overstappen


Maakt u nu gebruik van een ander gastouderbureau en voldoet uw gastouder aan de eisen die de Wet Kinderopvang stelt aan gastouders?

Overstappen

Stap over naar thuis-in-opvang.nl. Wij zijn een landelijk werkend, sinds april 2006, geregistreerd gastouderbureau dat vindt dat de gastouders toch niet zoveel geld krijgen voor het verantwoordelijke werk wat ze doen. Wij van thuis-in-opvang.nl proberen onze bureaukosten zo laag mogelijk te houden zodat de gastouder meer kan verdienen en de vraagouders niet teveel betalen. Wanneer een gastouder zelfstandig is, d.w.z. ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, heeft dit vele voordelen. Wij ondersteunen daar ook in (kijk maar eens bij zelfstandig gastouder op deze website). Als zelfstandig gastouder bepaalt u ook zelf uw uurtarief bij ons. Wij kunnen u daar natuurlijk wel in adviseren.

Franch & Free

Ook wanneer u Franch & Free houder bent is het eens goed om door te rekenen wat het u als gastouder scheelt aan inkomsten, ook uw vraagouder betaalt minder. U betaalt aan ons namelijk geen franchise kosten. Wij snappen dat dit vreemd klinkt. Maar wij vinden het raar dat als u als zelfstandig gastouder fiscaal voordeel geniet, wij als gastouderbureau dan meer zouden moeten gaan verdienen.

Geen addertjes onder het gras.

Wij voldoen aan de eisen gesteld in de Wet Kinderopvang, net als uw eigen gastouderbureau nu. Verder verandert er ook niet zoveel, elk bureau komt immers 2 x per jaar bij de gastouder langs. Het gaat dus om het financiële stukje.

Kijkt u maar eens wat u meer zou verdienen wanneer u met ons gaat samenwerken. Als vraagouder kunt u die berekening ook maken en kijken wat het u op jaarbasis scheelt. Per jaar is er namelijk een beter beeld; bij vaste abonnementstarieven betaal je ook de vakanties door, terwijl uw gastouder daar niets voor krijgt en u geen uren afneemt. Denkt u ook aan het feit dat misschien uw zoon/dochter dan naar school gaat en de uren minder worden en u toch een vast tarief betaalt, dus worden de bureaukosten vele malen hoger.

Wanneer u overstapt samen met uw gastouder, dan wordt door ons géén bemiddeling- of administratiekosten in rekening gebracht. Wanneer de gastouder al in het Landelijk Register Kinderopvang staat dan is er geen belemmering om bij ons aan te sluiten. Houdt de opzegtermijn bij uw huidige bureau goed in de gaten en laat de opvang via thuis-in-opvang.nl pas ingaan vanaf de datum dat uw oude contract afloopt. Zodra u zich heeft aangemeld nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak om te voldoen aan alle wettelijke vereisten die gelden voor erkende gastouderopvang. Voor vragen kunt u bellen naar 0515-412870.


Jitse met ballon

Hoofdvestiging

maandag t/m vrijdag
telefonisch van
9:00-12:00 en 13:00-16:00
Zat- en zondag gesloten

Vestiging Sneek

Worp Tjaardastraat 342
8602 XP SNEEK
Telefoon: 0515-412870

LRK: 170370471

contact button sneek

Vestiging Groningen


Boogschutter 88
9602 MG HOOGEZAND
Telefoon: 0598-433893
Mobiel: 06-51848266

LRK: 106778857

contact button groningen

Vestiging Drenthe


Alteveer 76a
7907 GA Hoogeveen
Telefoon: 06-47009585
 
LRK: 195998261

contact button drenthe