Wie zijn wij?

Wie zijn wij?


Gastouderbureau thuis-in-opvang.nl

Thuis-in-opvang.nl is in 2006 opgericht door Leo Luimstra. Nadat zijn vrouw Tineke al jaren als gastouder aan het werk was voor een bureau wat meer verdiende met haar werk dan dat zij zelf verdiende, besloot Leo een bureau op te zetten wat het belang voor de gastouder voorop stelde. Door juist heel toegankelijk en open te zijn naar zijn gastouders groeide het bedrijf al snel uit tot één van de grootste bureaus van het Noorden. Door de bureaukosten laag te houden en dus meer verdiensten voor de gastouder, besloten steeds meer gastouders voor thuis-in-opvang.nl te kiezen.

logosneekMede door de wetswijzingen in de kinderopvang is thuis-in-opvang.nl in 2010 de samenwerking met de Gastoudercentrale aangegaan. Hierdoor is het mogelijk om nog meer service te bieden richting de gastouders. Zo is er een financiële zekerheid voor de gastouders door het leveren van een online systeem om de uren en andere kosten te registreren, maar ook het aanbieden van cursussen en opleidingen behoort tot service. Ook door de ervaring als FNV belastinginvuller kan Leo gastouders extra ondersteunen bij het financiële gedeelte. Voor de kassiersfunctie is er een derdenrekening waardoor de financiën gewaarborgd zijn. In verloop van de jaren zijn er franchise vestigingen geopend in Groningen en Drenthe. 


Leo & Tineke
Leooprichter en nu mede-eigenaar

Vader van Lennard, Joanne, Valérie en Kevin en getrouwd met Tineke. Leo is het bedrijf gestart in 2006 uit onvrede hoe de zaken geregeld werden voor zowel gast- als vraagouders. Hij vond dat dit beter kon en moest. Inmiddels met onverminderd enthousiasme nog altijd op zoek naar innovatieve (goedkopere) oplossingen voor onze gast- en vraagouders.

 

Tineke: Mede-eigenaresse

Tineke was de reden dat Leo is gestart met thuis-in-opvang.nl. Voor haar - zij heeft ruim 12 jaar gastouder als beroep uitgeoefend - was het niet goed geregeld. Te weinig verdienste èn slechte administratie die werd gevoerd door haar toenmalig gastouderbureau. Nu is zij manusje van alles op ons kantoor en de drijvende kracht achter ons bedrijf. Vaak neemt zij de telefoon op en zij doet dit met veel enthousiasme, dat zult u wel merken!Leonie
: Eigenaresse vestiging Drenthe

Leonie

Leonie en Niels zijn gestart als vraagouder - als ouders van Des, Sim en Mink – van thuis-in-opvang.nl Groningen en raakten in gesprek met Linda (franchiser vestiging Groningen) over haar bedrijf. Uiteindelijk waren ze zeer geïnteresseerd om ook een franchise vestiging te starten en zij zijn na gesprekken met Leo en Tineke officieel gestart op 1 december 2013. Wij wensen hun natuurlijk veel succes toe met de uitbouw van hun gastouderbureau!

 

   Linda: Eigenaresse vestiging Groningen 

Linda

Linda is franchiser – samen met haar man Kingsley - van thuis-in-opvang.nl in de provincie Groningen. Zij waren eerst vraagouder bij ons en later was Linda ook gastouder. Zij vroegen ons om onder onze vlag een gastouderbureau te runnen. Dit gaat zo goed dat er vorig jaar een gastoudergroei is gerealiseerd van ruim 100%! Zij zijn dus ook met veel plezier ondernemers en hebben een mooi kantoor aan huis. Linda en Kingsley zijn trotse ouders van 2 kinderen.

 

  Anna:
Telefoniste / administratief medewerkster


Anna

 

Werkt inmiddels vanaf 2010 bij ons bedrijf en bij de klanten zeer bekend. Niet alleen doordat zij een van de eerste aanspreekpunten is, maar ook vanwege haar telefonische evaluaties met zowel gast- en vraagouders. Zij heeft uitstekende kennis van de verwerking van de klantgegevens. Zij is bij ons zo goed bevallen na haar stageperiode van de Friese Poort, dat wij haar een contract hebben aangeboden.

  Cathrien: Bemiddelingsmedewerkster

Cathrien

 

Mijn naam is Cathrien, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Wij wonen in Harlingen, samen met onze 6 konijnen… (hobby). De afgelopen zeven jaar ben ik gastouder geweest, een geweldige tijd! Daarvoor was ik werkzaam bij een bank. Dat zijn natuurlijk twee hele verschillende dingen. Toch denk ik dat ik beide ervaringen goed kan gebruiken als bemiddelingsmedewerker bij thuis-in-opvang.nl.

 

 

Patricia: Bemiddelingsmedewerkster in Groningen

Rosa

Ik ben Patricia, geboren in 1982 te Groningen. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen (2 jongens geboren in 2006 en 2009 en een meisje geboren in 2014). Ik ben ruim 15 jaar leidster geweest bij verschillende kinderdagverblijven. De laatste 12 jaar heb ik bij hetzelfde kinderdagverblijf gewerkt. Ik heb voor verschillende groepen gestaan. Dit heeft mij ruime ervaring opgeleverd in het werken met kinderen in diverse leeftijden. Ik heb besloten om in 2018 voor mijzelf te gaan werken als gastouder en dit heb ik met veel plezier gedaan tot augustus 2022. Vanaf afgelopen oktober werk ik bij Linda als bemiddelingsmedewerkster. Met de nodige werkervaringen heb ik een mooi gevulde rugzak om mee te kunnen werken in mijn nieuwe functie. Ik hoop jullie allemaal snel te gaan ontmoeten voor een kennismaking, evaluatie, risico-inventarisatie en/of intakegesprek. Als jullie vragen hebben bel of mail mij gerust.


 

   

  Jolanda: Bemiddelingsmedewerkster in Drenthe

Martine

Mijn naam is Jolanda van Slochteren. Ik ben getrouwd en we hebben 3 geweldige zoons. We wonen in het centrum van Hoogeveen. Sinds september 2018 als bemiddelingsmedewerker aan het werk bij Thuis-in-opvang.nl Drenthe. Daarnaast nog een baan als planner bij de Zorgcentrale in Beilen. Wat mij aanspreekt aan Thuis-in-opvang.nl Drenthe: Het is kleinschalig en laagdrempelig. De lijnen zijn kort. We zijn open en eerlijk naar elkaar toe en wat we belangrijk vinden is het persoonlijke contact met de gastouders en vraagouders. Het is afwisselend werk met als doel de juiste match te vinden tussen een gastouder en vraagouder. Een mooie uitdaging! Prachtig om te zien hoe de gastouders vol passie en liefde de opvang van de kinderen verzorgen. Dat maakt het werken als bemiddelingsmedewerker leuk en dat geeft me energie..

 

 

 

 

Pytrik: Bemiddelingsmedewerkster

Pytrik
Ik ben Pytrik, moeder van twee kinderen en getrouwd. Ik heb ruime ervaring in het werken in de kinderopvang. Ik heb jaren op een kinderdagverblijf en BSO (buitenschoolse opvang) gewerkt. Deze ervaring kan ik goed gebruiken in mijn werk. De afgelopen vijf jaar heb ik gewerkt als bemiddelingsmedewerkster bij een kinderopvangorganisatie. Per november 2014 mocht ik bij thuis-in-opvang.nl beginnen. Ik doe dit werk met veel plezier en hoop natuurlijk op een leuke samenwerking en ontmoeting met vele gast- en vraagouders.

 
 

 

Raimond: Webdeveloper / systeembeheerder / administratief medewerker

Raimond

Raimond is getrouwd en vader van 2 kinderen. Sinds 2009 is hij met volle tevredenheid bij ons aan het werk. Als je wat wilt weten over ons online systeem of facturen moet je bij hem zijn, hij weet hier alles van. Niet alleen is hij er goed in, hij kan er ook met veel enthousiasme over vertellen en anderen dit uitleggen.

 

 

 


Jitse met ballon

Hoofdvestiging

maandag t/m vrijdag
telefonisch van
9:00-12:00 en 13:00-16:00
Zat- en zondag gesloten

Vestiging Sneek

Worp Tjaardastraat 342
8602 XP SNEEK
Telefoon: 0515-412870

LRK: 170370471

contact button sneek

Vestiging Groningen


Boogschutter 88
9602 MG HOOGEZAND
Telefoon: 0598-433893
Mobiel: 06-51848266

LRK: 106778857

contact button groningen

Vestiging Drenthe


Alteveer 76a
7907 GA Hoogeveen
Telefoon: 06-47009585
 
LRK: 195998261

contact button drenthe